torsdag, september 07, 2006

Countdown til Begyndelsen

Der er 5 en halv time til NFL-sæsonen begynder igen, med en spændende kamp mellem Pittsbourg Steelers og Miami Dolphins.

Jeg glæder mig mere end et overvægtigt skilsmissebarn glæder sig til kompensationsgaverne dagen efter juleaften.

Jeg har chips, Ben & Jerrys is (caramel chew chew), Faxe Kondi (fordi jeg ikke drikker rigtig kaffe, kun latte) og et brændende ønske om at holde mig vågen til klokken halv seks i morgen tidlig, hvor kampen forhåbentlig er slut.

Det værste er at jeg ikke har noget særligt forhold til nogen af de to hold, der skal spille i nat. Jeg bryder mig ikke om den hype, der har været om Pittsbourgs Super Bowl run sidste år (men sådan er det jo, jeg skal altid være kontrær) og jeg synes Dolphins er okay fede, men ret overvurderede (tilgengæld spiller de i pastelfarver og det trækker jo op, at de er så topgay).

Jeg glæder mig bare rigtig meget til at se den eneste rigtige form for sport i verden (det og så wrestling).

I øvrigt holder jeg selv med St. Louis Rams (der på tre år er gået fra at være i toppen til at være middelmådige til at være pinagtigt ringe) og AFB, som jeg mange kampe sammen med, holder med vores ærkerivaler fra 49'ers. Det giver anledning til en del diskussioner. Heldigvis er 49'ers endnu mere elendige end Rams...