torsdag, maj 18, 2006

Single

Så er jeg kommet i samme båd som Sukkerbamsen. Jeg er nemlig blevet single og skal dermed, en eller anden gang ude i fremtiden, ud på det pulserende kødmarked. Det er rimelig uoverskueligt. Jeg skal i hvert tilfælde tabe ti kilo først.

4 Comments:

Blogger mads b. said...

Det var pludseligt. Eller, sådan virker det i hvert fald når man står på sidelinien.

Men det giver dig jo så til gengæld masser af tid til at starte den Warhammer-kampagne som jeg ved du har drømt våde drømme om længe. Jeg er klart med den dag jeg bliver single (men det varer sgu nok noget tid).

mads

10:58 PM  
Anonymous Johannes Busted Larsen said...

Ved ikke hvad jeg skal sige, da jeg ikke kender noget til situationen. Gør mig forestillinger, men dem må du få på et andet tidspunkt. Måske over en øl eller drinks. Hvilket bringer mig over til mit næste punkt, for mellem din københavner attitude og udseende, Magnus' glimt i øjet og min bundjyske drevenhed kan vi dele Københavns yngre kvindelige befolkning (forhåbentligt i tre dele).

Hvis du kan overskue det til Juli. Ellers må vi bare se 80'er B-film og spise spæk. Men indtil da så sender jeg masser af ikke-erotisk kærlighed fra moderlandet.

11:20 PM  
Anonymous Andreas said...

Hej Meier,

Du gjorde det glimrende her i weekenden, hvor jeg vist nok mødte dig på teobar og forlod dig i Boltens Gård efter vi havde været oppe at toppes med en overklasse-narkoman fra NASA. Fede Tider. Jeg tog så på The Rock, selv om vi havde svoret at lade være. Men min cykel stod lige ved siden af...

Single er slet ikke så tosset endda...

1:48 PM  
Anonymous Anonym said...

NSU - 4efer, 5210 - rulez

7:50 AM  

Send en kommentar

<< Home