lørdag, april 21, 2007

Kære onkel Scott, jeg ønsker mig...

Så er det ved at være draft tid og derfor (men også lidt fordi jeg er syg og ikke kan sove), kommer her en top fem over hvem jeg gerne vil have til Rams i første runde. Jeg har prøvet at være realistisk...

1: Amobi Okoye: Han er desværre på vej op af mange draftboards, så han er nok ikke på brædtet her, men hold da op hvor vil jeg gerne have ham til Rams; specielt med øje på hvor god han kan være om tre år, hvor han i øvrigt kun vil være 23.

2: Jamaal Anderson: Han er tilgengæld på vej ned af mange boards, så han er absolut en mulighed her. Han kunne gå ind i end rotationen sammen med Hall og Adeyanju og med tiden erstatte Little. Hans kombination af atletiske evner, fart og størrelse er freaky og giver ham et enormt potentiale.

3: Adam Carricker: En stor smuk mand, med en forbilledlig arbejdesmoral, der kan bruges som både end og undertackle (og nosetackle hvis han bliver fedet op i et års tid); han er en instant upgrade spiller, der måske ikke har så stort et potentiale som de to over ham.

4: LaRon Landry: Det er mere end usandsynligt at han falder så langt, men hvis han gør, er han den eneste defensive back som ville gøre mig glad (i hvert tilfælde i første runde); han kan det hele og er allerede langt bedre end det vi har på safety nu.

5: Alan Branch: Hvis blot han var konsistent og havde arbejdsmoral, for fysisk er han er uhyre. Som det er nu minder han mig alt for meget om Jimmy "jeg er herredårlig og et megabust" Kennedy som Rams tog i første runde i 2002.

Men hvad vil Rams' trænerstab?

De snakker meget om Carricker og en del om Ted Ginn Jr. Herre typisk Rams: "Vi har et dårligt forsvar, der kostede os playoffs sidste år, men lad os da bruge første valget på en receiver, der ikke kan løbe ruter!". Røvhuller.

Jeg bliver rigtig muggen, hvis det bliver Ginn i første runde. Det ville svare til at ønske sig samlesæt og modeltod og så få bløde pakker over hele linien.

Jeg håber onkel Scott er flink i år...

1 Comments:

Blogger Stinus said...

Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

8:02 PM  

Send en kommentar

<< Home