tirsdag, december 06, 2005

Godt begyndt

Så er jeg stået på ræset og har fået min egen blog. Her vil komme til at være en sand pærevælling af mere eller mindre interessante tanker om de videnskabsteoretikere og akademiske problemstililinger jeg roder med for tiden, samt noget om diverse rollespilsprojekter og andre ting jeg roder med i min fritid. Samt selvfølgelig en masse personlig galde og småoplysninger, der vil få min læserskare til at føle at de virkelig kender mig.

2 Comments:

Blogger munkholt said...

Velkommen. Glæder mig til at høre mere.

12:38 AM  
Anonymous busted said...

Jeps, men der er en klar mangel på billeder på blogen, flere jpg'er, gif'er, tif'er og png'er tak. Og gerne nogle hvor du er nøgen, eller så bare ½ nøgen...

Det er gode overvejelser du har gjort dig om dit scenarie synes jeg. Det kan godt virke og jeg synes ikke dit problem er så stort igen. Men hvad skal spillederen lave? For hvis der fx ingen spilleder (kun de to bispiller) så kunne bispillerne sætte ja setningen og definerer virkeligheden omkring de tre "rigtige" spiller... Men det er ikke den magt de skal havde? Derudover tror jeg heller ikke du skal bruge noget "system" eg. kort, terninger eller mønter til det - det er ikke det det handler om i din historie.

Det blev lidt langt, men jeg har taget orlov fra rpgforum, så jeg er i underskud af larmerum...

5:01 PM  

Send en kommentar

<< Home